Erkend taxateur in een straal van 20 km van Wormer

The Way home verricht taxaties van objecten gelegen binnen een straal van 20 kilometer vanaf de vestigingsplaats Wormer. Deze wordt geaccepteerd door iedere geldverstrekker. Wayhome Taxatie Service is als taxateur werkzaam in de regio Heerhugowaard, Alkmaar, Beverwijk, Purmerend, Zaanstad, Haarlem en Amsterdam.  Voor woningen in deze regio kunnen wij een erkend taxatierapport ook voor NHG opmaken. 

The Way home is aangesloten bij de VBO (Vereniging VBO Makelaar). Deze vereniging is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 900 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

De VBO makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO-makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. De VBO Makelaar, die weet waar u zich thuis voelt.  Voor meer informatie over VBO verwijzen wij u naar: www.vbo.nl 

Wayhome Taxatie Service is ook een erkend taxateur door de inschrijving in het erkende taxatie register SCVM en heeft een aansluiting bij het NWWI.